Andrei Volosevici candidează la șefia PNL Ploiești

0

Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, va candida la alegerile pentru conducerea organizației locale a PNL. Acesta a confirmat pentru observatorulph.ro depunerea candidaturii.

”Da, vă confirm că mi-am depus candidatura pentru conducerea PNL Ploiești. Așa cum se întâmplă peste tot în țară, primarii sunt și președinții de organizații politice. Astfel, ei au posibilitatea de a explica modul în care o organizație politica reacționează.

Mi-am permis acest lux, daca pot spune asta, de a candida, pentru că am demonstrat la alegerile de anul trecut cine sunt și ce reprezint. La parlamentare, de exemplu, când am condus PNL Ploiești, am reușit câștigăm alegerile în fața PSD și USR Plus, în acel context dificil, spre deosebire de județ, unde PNL a pierdut” a declarat Andrei Volosevici pentru observatorulph.ro.

În ceea ce privește echipa pe care o propune pentru conducerea organizației liberale locale, Volosevici a declarat: ”Eu demult timp fac un tandem cu PNL Ploiești. Oamenii trebuie să-și depună candidatura, așa e democratic. Voi face echipă cu orice membru al PNL Ploiești, așa cum am făcut și până acum”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău