Dacă nici măcar jandarmii nu mai poartă mască în mijloacele de transport din Ploiești, ce pretenții să mai avem de la ceilalți călători? FOTO UPDATE Reacția IJJ Prahova

0

Imaginea zilei a fost surprinsă, în această dimineață, de un cititor al observatorulph.ro pe traseul 202 al TCE Ploiești.

UPDATE 2 Din informațiile transmise de familie reiese faptul că jandarmul respectiv are adeverință medicală prin care este scutit de purtarea măștii de protecție, prin urmare nu a încălcat legislația. Observatorulph.ro își cere scuze pentru această situație.

UPDATE Reacția reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Prahova: ”În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un jandarm care a călătorit într-un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Ploiești fără a purta corespunzător masca sanitară de protecție, vă transmitem că am luat act de cele sesizate, vom face verificări și se vor dispune masuri în consecință. Reiterăm că nu tolerăm abaterile de la prevederile legale și nu suntem absolviți de raspundere”

Știrea inițială

Un jandarm a călătorit cu masca de protecție sub nas, adică aproape degeaba, deși aceasta este obligatorie în toate spațiile publice, inclusiv mijloacele de transport în comun.

Citește și Noi imagini cu călători ai TCE fără mască. Reacția Primăriei Ploiești

”Dacă jandarmii nu poartă mască așa în mijloacele de transport din Ploiești, ce pretenții să mai avem de la ceilalți călători?” a fost mesajul cititorului nostru.

Citește și Dovada că în mijloacele de transport în comun în Ploiești masca este ”opțională” – FOTO

Nu știm dacă superiorii jandarmului respectiv îi vor aplica amenda prevăzută de lege (500 de lei), însă acesta este un exemplu de ”așa nu!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău