Equilibrium Residence, ansamblul imobiliar din Ploiești unde locurile de parcare sunt gratuite

0

După numeroase proiecte rezidențiale de succes din Ploiești, EQUILIBRIUM Residence construiește astăzi 2 imobile rezidențiale unde compartimentarea inteligentă și finisajele premium îți vor oferi casa așa cum ai visat-o.

EQUILIBRIUM Residence a devenit un reper în sectorul imobiliar din Ploiești din anul 2014, proiectele actuale, dar și cele finalizate, confirmă acest lucru.

Gândește-te la toate lucrurile în care vrei să investești, apoi alege doar unul: un apartament în noua locatie EQUILIBRIUM Residence, de pe strada Cornățel Nr. 12B, din zona AFI Mall, unde construcția avansează conform termenului stabilit. Locuințele din primul imobil cu 17 apartamente cu 2, respectiv 3 camere vor fi predate la cheie în luna octombrie.

Există un sentiment de confort și încredere care vine împreună cu un apartament nou: este spațios, luminos, fiecare apartament din EQUILIBRIUM Residence a fost atent proiectat, maximizând spațiul și funcționalitatea sa. Spațiul interior este gândit pentru toate gusturile, punând accent pe armonia îmbinării zonelor de zi și de noapte cu spațiile de depozitare și cele comune, descoperind cum fiecare metru pătrat poate fi, cu adevărat, util.

Scopul noului rezidențial este de a crește calitatea vieții. Pentru că o viață echilibrată presupune mișcare, armonie și posibilitatea diverselor activități, un loc unde copiii dumneavoastră merită să locuiască într-un mediu curat, modern, unde natura face parte din viața cotidiană.

Situat strategic într-o zonă în plină dezvoltare, în imediata apropiere a mall-ului AFI Ploiești, dar și a magazinelor Dedeman și Artsani, EQUILIBRIUM Residence este un ansamblu imobiliar alcătuit numai din două blocuri cu patru etaje (ultimul fiind retras), care va aduce pe piața imobiliară o infuzie de 34 de unități locative noi, formate din garsoniere și apartamente cu 2, respective 3 camere. Fiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie și are finisaje premium, care poate fi personalizat, în funcție de preferințele fiecărui beneficiar în parte.

“EQUILIBRIUM Residence este unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare ale noastre. Suntem determinați să demonstrăm că se poate și mai bine, prin experiența acumulată, soluțiile ingenioase și o permanentă preocupare pentru lucrul bine gândit și făcut. Calitatea este cel mai important element al construcțiilor noastre!” ne-a declarat reprezentantul dezvoltatorului imobiliar.

Astfel, un apartament cu suprafața utilă de 54 de mp din ansamblul EQUILIBRIUM Residence se vinde cu 49.000 de euro, iar unul de 70 de mp cu 64.000 de euro, în timp ce o garsonieră de 40 de mp costă numai 37.000 de euro.

EQUILIBRIUM Residence te asteapta acasa!

Pentru oferta imobiliară completă Equilibrium Residence Ploiești accesați AICI site-ul oficial al complexului imobiliar, sau intrați pe pagina de Facebook/Equilibrium Residence Ploiești. (P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău