Mesajul emoționant al unor paciente Covid-19 către personalul Spitalului CF Ploiești: ”Nu vă vom recunoaște pe stradă, dar nu vom uita niciodată că ne-ați tratat cu prietenie, deschidere și bun simț!”

3
Fotografie de arhivă

Mai multe paciente internate cu Coronavirus în Spitalul CF Ploiești ne-au transmis o scrisoare de mulțumire către cadrele medicale care le îngrijesc. Femeile susțin că le-a fost greu să predea scrisoarea personal, mai ales că, din cauza măsurilor de protecție sanitară, nici măcar nu le cunosc chipurile.

”O colegă de salon a fost externată deja luni, venită cu gravă insuficiență respiratorie. A stat trei săptămâni, are 37 ani. Alte două doamne sunt stabilizate, au fost pe oxigen, aduse de la spitalul Județean în stare gravă cu saturație mică. Oamenii de aici chiar fac minuni!”, susține una dintre pacientele salonului 32, care semnează scrisoarea.

Redăm integral mesajul primit:

”Dorim sa mulțumim întreg personalului din Spitalul CF Ploiești (spital suport covid), atât personalului medical cât și restul oamenilor implicați în funcționarea acestui loc.

Am fost impresionate de profesionalismul medicilor, asistentelor, infirmierelor, de modul de comunicare al acestora, de empatia și amabilitatea, de care au dat dovadă fata de noi pacienții.

În același timp am avut surpriza plăcută de a găsi condiții foarte bune, mobilier, dușuri, curățenie și igienă, demne de un spital european.

Apreciem nespus modul în care am fost primite, consultate și tratate, pentru determinarea, precizia, devotamentul și grija acestor oameni „cosmonauti” , lucruri care ne-au dat curaj și ne-au câștigat cu ușurință încrederea și respectul pentru totdeauna.

Va rog sa transmiteți felicitările noastre, personal, tuturor angajaților acestui spital, pentru dedicarea cu care ne-au îngrijit și ne-au urmărit evoluția, urându-ne „Sănătate”, spunând „Bună dimineața”, „Poftă bună”, „Noapte bună”!!!

Nu va vom recunoaște pe stradă, din păcate, dar nu vom uita niciodată ca ne-ați tratat cu prietenie, deschidere și bun simț!

Cu drag și recunoștință,
Pacientele din salonul 32!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

3 COMENTARII

  1. Sunt intru totul de acord cu ce s-a scris in acest artiocol. Acesti ” cosmonauti ” care te trateaza in acest spital sunt eroii nostrii . Sunt niste oameni minunati care merita tot respectul nostru. Am fost pacienta in acest spital si recunosc ca tot personalul acestui spital este extraordinar. Va multumesc .

  2. Subscriu in totalitate la cele spuse in aceasta scrisoare! Am fost si eu pacient anul trecut in iulie si ingrijirea si comportamentul cadrelor medicale este ireprosabil! Mentionez ca am avut parte chiar si de psiholog…!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău