Soluție inedită pentru îndepărtarea ciorilor de pe Bulevardul Castanilor din Ploiești. Un uliu plătit de primărie va survola zona

0

Invitat la Observatorulph.ro LIVE, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a fost întrebat de o cititoare dacă va rezolva problema ciorilor care fac mizerie pe Bulevardul Castanilor. Edilul a răspuns că va apela la o soluție inedită, folosită cu succes și în mandatul trecut: ”serviciile” unui uliu.

”A revenit sezonul ciorilor, iar B-dul Castanilor arată deplorabil: mizerie pe mașinile parcate pe strada Mihai Eminescu, pe bulevard și pe bănci. Ce soluție are domnul primar?” a fost întrebarea cititoare Teodora M.

Răspunsul primarului Volosevici la Observatorulph.ro LIVE:

”Vom merge pe aceeași soluție pe 2010. Căutăm să contractăm, evident pe un contract anual, un uliu pe românește. Nu este rețeta pe care am inventat-o noi, se aplică și pe aeroporturi, inclusiv pe cele din România. Am făcut același lucru în primul mandat, vom merge pe aceeași soluție și sunt convins că va fi la fel de eficient.

Altfel, vom munci degeaba: putem să curățăm zona în fiecare zi sau să distrugem cuiburile, păsările acelea vor reveni de fiecare dată. Nici soluția cu un dispozitiv cu ultrasunete montat pe blocul Gioconda nu este eficientă, așa că rămânem la cea cu uiliul care va survola zona pentru îndepărtarea ciorilor”

VIDEO: Înregistrarea emisiunii Observatorulph.ro LIVE cu primarul Andrei Volosevici (subiectul este dezbătut de la minutul 5)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău