Doi ”bizoni” s-au plimbat cu mașina pe aleile parcului Municipal Vest Ploiești. Paznicilor, polițiștilor și jandarmii le urăm ”odihnă plăcută!” -FOTO

Știți vorba aceea ”când ești prost mai și semnalizezi?” La Ploiești ar putea fi reinterpretată astfel: ”când ești prost te mai și plimbi cu mașina prin parc”. Un cititor ne-a transmis imagini surprinse ieri în Parcul Municipal Vest, unde doi cocalari/bizoni, pentru că altfel nu-i putem numi, s-au plimbat pe alei cu mașinile! Evident, nu au fost deranjați de niciun paznic sau orice alt angajat al parcului, pentru că de la poliție sau jandarmerie nu mai avem nicio pretenție, din păcate. Poate că după apariția acestui articol se vor sesiza ”organele”, iar șoferii respectivi vor fi aspru sancționați cu un avertisment verbal :(.

Sesizarea cititorului:

Buna seara.  Vreau sa fac sesizarea ca in doua zile consecutive, 2 si 3 martie, in parcul municipal Vest din Ploiesti au patruns doua autoturisme (opel si bmw) fara sa fie oprite de cineva si au circulat cu viteza considerabila pe aleile pietonale ale parcului.

Din pacate, astfel de evenimente pun in pericol cetatenii aflati in parc cu scopul de a se recrea, aici vorbim si de copii care se joaca intr-un mediu perceput ca fiind sigur.

Nu doresc sa acuz, dar se pare ca agentii de paza sunt coplesiti de situatie sau nu sesizeaza pericolul si violarea sigurantei publice.

Consider ca politia sau jandarmeria sa-si exercite din nou prezenta in parcuri pentru a reda increderea in siguranta cetateanului pe strazi.

 Din pacate acum doi ani am mai fost martor la un incident in care teribilismul a ranit un copil pe bicicleta.
Un tanar sofer facea „drift-uri” intr-unul din sensurile giratorii din parc si a lovit un biciclist. Acest lucru este o certitudine ca se va repeta daca nu se iau masuri”
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău