Cum l-a convins ploieșteanul Mihai Raneti pe magnatul american Tim Draper, cunoscut pentru investițiile sale în Tesla, Skype, Twitter și Space X, să-i dea un milion de dolari – VIDEO

Mihai Raneti, ploieșteanul vizionar, care a inventat neuronii artificiali, a fost invitatul lui Marius Nica în emisiunea Observatorulph.ro LIVE. Acesta a povestit cum a reușit să-l convingă pe celebrul magnat american Tim Draper, cunoscut pentru investițiile sale în Tesla, Skype, Twitter și Space X să-i finanțeze afacerea, care consta într-o idee revoluționară, cu un milion de dolari!

”Am lucrat pentru o bancă importantă din București, iar cineva de acolo mi-a spus că mă poate recomanda celebrului Tim Draper. Am trimis o solicitare pe mail-ul său, dar nu am crezut nicio clipă că voi avea succes. Mi-a răspuns inițial pentru ce îi cer eu un milion de dolari, apoi ne-am văzut pe Skype și am pus bazele colaborării” a povestit Mihai Raneti la Observatorulph.ro LIVE.

Compania sa, CyberSwarm, Inc., evaluată acum la 40 de milioane de dolari, se va extinde în acest an cu o fabrică în Taiwan, care va produce componente esențiale pentru industria IT.

Antreprenorul crede că în câțiva ani, invențiile create de compania sa din Ploiești, se vor regăsi în casele inteligente.

”Imaginați-vă că atunci când sunteți acasă, mai multe dispozitive vă scanează starea de sănătate și casa inteligentă vă intuiește starea de spirit și acționează ca atare: setează temperatura interioară, iluminatul, muzica ambientală etc astfel încât să vă simțiți…ca acasă. Acum există astfel de dispozitive, dar ele trebuie comandate, chiar și vocal, de om. Nivelul de securitate va fi unul maxim, astfel încât nu vor exista riscuri” anticipează Raneti.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău