Tânăr de 17 ani atacat cu un cuțit în comuna Dumbrava, aceeași comună în care s-a produs o crimă în urmă cu 5 zile

Comuna prahoveană Dumbrava este din nou în centrul atenției, o nouă agresiune fiind cercetată acum de polițiștii și procurorii prahoveni.

Conform surselor Observatorulph.ro, ”incidentul s-a produs în satul Zanoaga, comuna Dumbrava, în urmă cu o zi. Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost atacat cu un cuțit, fiind tăiat în zona gatului. La locul incidentului s-au deplasat 5 echipaje de poliție și o ambulanță.” 

Contactați de Observatorulph, reprezentanții IPJ Prahova au făcut următoarele precizări:

”În seara zilei de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în comuna Dumbrava, sat Zănoaga, un tânăr ar fi fost victima unei agresiuni.
La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că, pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu, un tânăr de 17 ani ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător (n.r.-cuțit), de către un altul, în vârstă de 18 ani.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale iar agresorul a fost identificat și depistat în scurt timp.

În urma administrării probatoriului, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”  (rana nu ar fi pus în pericol viața victimei)

Vă reamintim că tot în comuna Dumbrava, însă în satul Cornu de Sus, un tânăr de 22 de ani a fost ucis, în urmă cu 5 zile, neexistând o legătură între cele două cazuri. Deși procurorul de caz a solicitat arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor 5 persoane care au participat la agresiune, una dintre aceasta fiind și supect principal al infracșiunii de omor, atât Tribunalul Prahova cât și Curtea de Apel au considerat că nu sunt suficiente probe care să-i incrimineze, suspecții fiind cercetați în libertate, sub control judiciar. Detalii AICI.

Revenim cu detalii.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău