Cum a fost angajat un șofer la Spitalul Municipal Câmpina. ”Au publicat bibliografia doar cu o zi înainte” Reacția conducerii

Spitalul Municipal Câmpina a inițiat procedura de angajare, fără concurs, a unui șofer, pe perioada stării de alertă. Un cititor reclamă faptul că bibliografia a fost publicată pe site-ul spitalului cu o zi înainte de susținerea unei probe de departajare dintre doi candidați. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii spitalului.

După ce unul dintre șoferii Spitalului Municipal Câmpina s-a pensionat, postul a devenit vacant. Spitalul a demarat procedura de angajare, fără concurs, a unui șofer, inițial în baza unei selecții de dosare.

După această etapă au mai rămas în ”cursa” angajării doi candidați, aceștia susținând o probă de departajare constând într-un test de întrebări tip grilă.

Un cititor care a monitorizat procedura ne-a sesizat faptul că bibliografia aferentă probei scrise a fost publicată pe site-ul spitalului doar cu o zi înainte de susținerea acesteia.

”Vrem o țară ca afară, dar angajările se fac ca în România. Cum e posibil să publici azi bibliografia pentru testarea de a doua zi? Mi se pare doar mie că este o afacere cusută cu ață albă?” a fost mesajul cititorului observatorulph.ro.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Spitalului Municipal Câmpina susțin că legea a fost pe deplin respectată.

În adresa pe care o publicăm mai jos se arată că cei doi șoferi selectați după proba dosarelor au avut parte de condiții egale de evaluare, departajarea rezultând în urma punctajului obținut de fiecare în parte în urma testului de tip grilă care a durat 30 de minute.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău