Au sosit containerele de triere pentru SJU, donate de MRS Residence. Vă mulțumim!

0

În cadrul campaniei pe care Observatorulph a lansat-o pentru a ne putea mobiliza și a ajuta spitalele prahovene, rezultatele sunt impresionante. Donațiile în bani, echipamente și consumabile continuă să sosească.

Este momentul în care să menționăm numele MRS Residence, firmă care a onorat deja promisiunea de a aduce două containere de triere a suspecților de coronavirus din Prahova.

Cortul de la SJU Ploiești nu era suficient, așa că suplimentarea capacității zonei de triere este asigurată acum de cele două containere, dotate cu aer condiționat. Ele vor fi utilate cu echipamentele necesare trierii.

Și tot de la MRS Residence, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari prezenți în comunitatea prahoveană, ajutorul va continua prin intermediul Trattoriei MRS Residence, care va livra către personalul medical alimente și dulciuri.

Vom continua să îi prezentăm pe toți cei care nu au stat prea mult pe gânduri și au ajutat întreaga comunitate prahoveană, suplinind astfel ceea ce sistemul, pe care tot ei îl alimentează prin taxe și impozite, nu este capabil să susțină în timp real. Și nu cuantumul donațiilor este important, gestul fiind apreciabil pentru toți în egală măsură.

Fie că au făcut-o prin intermediul campaniei pe care am inițiat-o, fie că au avut propriile inițiative, mulțumim: MRS Residence, Rompetrol Well Services, Colen Impex, Petrotel Lukoil, Proleasing Motors, Conpet, Xprime Investments, OMV Petrom, Maison Propre Service, MEGA CSO Electric, Expresive Bull!

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău