caracter-ilustrativ-30-ploiesti_888d8.jpg

Traseul 30 din Ploiești a devenit din nou nesigur pentru elevi. După ce în primăvara anului trecut am adus în atenția Poliției faptul că agresiunile pe mijloacele de transport din municipiu sunt la ordinea zilei, un grup de adolescenți a început din nou să bage spaima în elevii care merg la școală.

O mamă indignată de faptul să fiul ei ar putea ajunge acasă fără bunuri de valoare sau chiar bătut ne-a trimis pe adresa redacției următoarea sesizare:

”Bună ziua! Copii agresați și amenințați de rromi pe traseul 30. Am un fiu de 11 ani care învață la școala 8 de la Nord. De câteva zile el și colegii lui sunt amenințați și opriți de un grup de  3-4 rromi de vârste apropiate (12-13 ani). Cei de la Politia Comunitară ar trebui sa patruleze prin zona și pe traseul 30 astfel încât copiii să nu se transforme în victimele unor agresiuni sau furturi.” 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că în urma articolelor publicate în primăvara anului trecut pe mijloacele de transport din Ploiești au început să circule polițiști în civili, jandarmi, dar și polițiști locali care au dat zeci de amenzi pentru fapte antisociale. 

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...