Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

caracter-ilustrativ-30-ploiesti_888d8.jpg

Traseul 30 din Ploiești a devenit din nou nesigur pentru elevi. După ce în primăvara anului trecut am adus în atenția Poliției faptul că agresiunile pe mijloacele de transport din municipiu sunt la ordinea zilei, un grup de adolescenți a început din nou să bage spaima în elevii care merg la școală.

O mamă indignată de faptul să fiul ei ar putea ajunge acasă fără bunuri de valoare sau chiar bătut ne-a trimis pe adresa redacției următoarea sesizare:

”Bună ziua! Copii agresați și amenințați de rromi pe traseul 30. Am un fiu de 11 ani care învață la școala 8 de la Nord. De câteva zile el și colegii lui sunt amenințați și opriți de un grup de  3-4 rromi de vârste apropiate (12-13 ani). Cei de la Politia Comunitară ar trebui sa patruleze prin zona și pe traseul 30 astfel încât copiii să nu se transforme în victimele unor agresiuni sau furturi.” 

Vă reamintim că în urma articolelor publicate în primăvara anului trecut pe mijloacele de transport din Ploiești au început să circule polițiști în civili, jandarmi, dar și polițiști locali care au dat zeci de amenzi pentru fapte antisociale. 

foto caracter ilustrativ


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești