loc-de-joaca-restaurantaaaa.jpg

Medicii legiști au finalizat necropsia fetiței în vârstă de 7 ani care a fost preluată în stare critică sâmbătă noapte de la restaurantul Da Vinci din Ploiești și care a murit ulterior la Spitalul de Pediatrie. 

 

Potrivit surselor observatorulph.ro, familia a cerut ca la efectuarea necropsiei să fie prezent și un alt medic legist din Călărași. Aceleași surse au precizat pentru observatorulph.ro și cauza morții care a fost trecută în certificatul constatator al decesului: pneumonie

La autopsierea trupului micuței au participat pe lângă medici legiști și criminaliști. Totodată au fost prelevate probe și pentru efectuarea unei examinări histopatologice al cărei rezultat poate schimba constatarea inițială făcută de legiști. 

Vă reamintim că în data de 15 iulie o fetiță în vârstă de 7 ani a fost preluată în stop cardio respirator de la locul de joacă al restaurantului Da Vinci de pe strada Bobâlna din Ploiești și transportată la Pediatrie. Fetița a fost găsită între o canapea și un calorifer de un angajat al restaurantului însărcinat cu supravegherea micuților.