loc-de-joaca-restaurant.jpg

O fetiță în vârstă de 7 ani a fost transportată sâmbătă seara în jurul orei 23.20 în stare critică la spitalul de pediatrie din Ploiești după ce s-a accidentat la locul de joacă al unui restaurant din Ploiești.

 

Potrivit surselor noastre, totul s-a întâmplat la locul de joacă al restaurantului Da Vinci de pe strada Bobâlna. Fetița împreună cu alții copii se jucau sub supravegherea unui angajat al localului, însă panica s-a instalat când micuța nu a mai răspuns la strigarea prietenilor. 

Căutările au început, iar aceasta a fost găsită inconștientă în spatele unei canapele. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD și un echipaj al Ambulanței care au transportat-o pe micuța la spitalul de pediatrie. Din păcate nici medicii de aici nu au putut să o salveze, decesul fiind declarat după aproximativ 30 de minute de la internarea acesteia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar oamenii legii au început cercetările sub coordonarea unui procuror. Totodată a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă  Prahova. 

 

Un punct de vedere cu privire la decesul fetiței de 7 ani va fi oferit în cursul zilei de astăzi de către managerul restaurantului.

fotografie cu caracter ilustrativ