Dănuț Dumitrache, un bărbat de 40 de ani, care în vara anului trecut a atacat o tânără pe care a vrut să o violeze pe o stradă din localitatea dâmbovițeană Crevedia, vine astăzi la Curtea de Apel Ploiești.

 

Violatorul a fost deja condamnat de Judecătoria Răcari la cinci ani de închisoare, dar, nemulțumit de sentință, bărbatul a solicitat  clemență din partea judecătorilor ploieșteni.

Dumitrache speră să obțină o pedeapsă mai mică pentru că propria-i „neputință" îl împiedică să abuzeze sexual de o femeie, așa cum chiar el a mărturisit.

 

Dănuț Dumitrache este supărat și pe faptul că a va trebui să plătească victimei sale suma de 15.000 de lei, bani pe care acesta nu îi are având în vedere că trăiește din vânzarea fierului vechi.

În vara anului trecut, o tânără în vârstă de 23 de ani din localitatea Crevedia a fost atacată, noaptea, în momentul în care se întorcea acasă de la serviciu.

Ea a fost salvată de mai mulți angajați ai unei stații GPL, care au intervenit imediat când i-au auzit strigătele de ajutor.

Agresorul a fost reținut de polițiști și de atunci se află în arest preventiv. Astăzi el speră să scape cu o pedeapsă mai mică. 

foto: captura stirileprotv.ro