NEWS Alert / Un jeep Mercedes GL a fost descoperit în barajul Paltinu

0

mercedesUPDATE

În urmă cu câteva minute, reprezentanţii ISU Prahova au reuşit să scoată din apa lacului de acumulare Paltinu un autoturism Mercedes GL 320. Maşina face parte din categoria celor de lux, având scaune din piele bej şi multiple dotări. Cel mai probabil, maşina a fost furată şi apoi abandonată de hoţi, care au preferat să o arunce în lac în urmă cu câteva zile. Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă în maşină şi nici victime. Maşina va fi luată în primire de poliţiştii de la furturi auto, care vor încerca să afle identitatea proprietarului.

Descoperire ciudată în această dimineaţă în  lacul de acumulare Paltinu. După ce nivelul apei a scăzut semnificativ, a ieşit la iveală caroseria unui Mercedes GL, fără numere de înmatriculare, pe care mai mulţi angajaţi ai ISU Prahova încearcă în aceste momente să-l aducă la mal. Cercetările continuă pentru găsirea eventualelor victime. Vom reveni cu detalii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău