Reacția Primăriei Ploiești în cazul perchezițiilor de la Centrul Creșe din municipiu

0

Ancheta este în plină desfășurare, multe dintre persoane fiind încă în curs de audiere, urmare a unei cercetări care vizează fapte penale, respectiv delapidare și mită. Pe surse, se știe că este vorba despre șefa Centrului Creșe Ploiești, dar și alte angajate din subordine.

Persoanele vizate de cercetare, pe lângă alte fapte, ar fi sustras din alimentele destinate copiilor, parte dintre acestea fiind găsite la domiciliile unor angajați. (Revenim cu date certe, la finalul cercetării.)

Primăria Ploiești a reacționat la informațiile apărute în presă, oferind următorul comunicat:

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la perchezițiile derulate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar în care se fac cercetări pentru dare și luare de mită, la creșele din municipiul Ploiești, municipalitatea nu face comentarii asupra acestei spețe.

Organele de cercetare acționează conform legii, iar în această situație justiția își va urma cursul, prezumția de nevinovăție fiind valabilă până la o sentință definitivă.

Conducerea primăriei își exprimă regretul fată de această situație și asigură părinții că activitatea din interiorul creșelor nu va fi afectată de aceste evenimente.”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău