În urma primei testări pe bază de salivă, niciun copil din Prahova nu a fost depistat pozitiv

0

În urma primelor testări pe bază de salivă, la nivelul unităților de învățământ din județ nu a fost depistat niciun caz de preșcolar sau școlar infectat cu COVID -19. Următoarele teste rapide antigen noninvazive efectuate din proba de salivă vor fi făcute joi, 9 decembrie.

La nivelul Prahovei, testele pe bază de salivă au fost distribuite elevilor joi, 2 decembrie și vineri, 3 decembrie. Copiii au primit câte două teste pe care să le efectueze la domiciliu în prima și a patra zi a săptămânii.

Conform datelor oficiale transmise Inspectoratului Școlar Județean Prahova, în urma raportărilor făcute de către unitățile de învățământ din județ, luni, până al ora 19.00, niciun copil nu a fost depistat infectat cu SARS-CoV -2.

Situația la nivel de țară arată, însă, că, în urma utilizării testelor pe bază de salivă, au fost raportate 86 de cazuri detectate pozitiv.

 

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău