Furt la Liceul Agricol Bărcănești, elucidat după mai bine de șase luni. Un bărbat care a vrut să se angajeze, a furat telefonul unui elev

0

Polițiștii prahoveni au reușit să elucideze un caz de furt care s-a petrecut în urmă cu mai bine de șase luni și care a avut loc la Liceul Agricol din Bărcănești. În luna martie, un elev a reclamat dispariția telefonului mobil din incintă sălii de sport a unității de învățământ.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 18 martie a.c., polițiștii Postului de poliție Bărcănești au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi furat telefonul mobil, din incinta sălii de sport al liceului, unde acesta este elev.

În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Bărcănești, care a declarat faptul că în cursul lunii martie a mers la liceul din comună, pentru a se angaja, moment în care a intrat în incinta unității de învățământ și profitând de neatenția elevilor a sustras un telefon mobil, care se afla pe o bancă.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Postului de poliție Bărcănești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău