Trei tineri prahoveni au fost reținuți pentru tâlhărie calificată. Au atacat un bărbat din Băicoi și l-au deposedat prin violență de două telefoane

0

Pe 28 noiembrie, polițiștii orașului Băicoi au identificat și depistat 3 tineri cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Fapta gravă sa petrecut pe 22 noiembrie, în jurul orei 21.50. Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din orașul Băicoi cu privire la faptul că persoane necunoscute l-ar fi deposedat, prin violență, de două telefoane mobile.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii Orașului Băicoi au reușit identificarea persoanelor bănuite, fiind vorba de doi tineri în vârstă de 18 ani și unul în vârstă de 21 de ani, ulterior fiind conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Cei 3 tineri, unul din comuna Brebu și 2 din municipiul Câmpina au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vedere luării unor alte măsuri preventive.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău