Prahovean în vârstă de 60 de ani, reținut de polițiști după ce a intrat în casă peste un bărbat imobilizat la pat din Boldești Grădiștea

0

Luni în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Boldești Grădiștea au fost sesizați despre faptul că la locuința unei persoane imobilizate la pat, un bărbat forțează ușa de la intrare în scopul de a pătrunde în locuință.

În baza celor sesizate, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la locuința indicată, fiind găsit bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a reușit să pătrundă în locuință prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces.

Persoana vătămată i-a solicitat bărbatului să părăsească locuința, însă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, acesta a refuzat, ulterior fiind luat din locuință de polițiști.

Din verificări, a rezultat faptul că bărbatul ar mai fi intrat în trecut în locuința persoanei vătămate fără acordul acesteia, fără a-i crea o stare de pericol, însă prin repetarea acestor fapte, bătrânul a hotărât să sesizeze organele de poliție.

În baza probatoriului administrat față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău