Bărbat depistat, în flagrant, după ce a furat mai multe bunuri din casa unei femei din Valea Călugărească. Polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate

0

Polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească au reușit, vineri, depistarea în flagrant a unui bărbat din comuna Valea Călugărească, care avea asupra sa mai multe bunuri. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile au fost sustrase din locuința unei femei, din comuna Valea Călugărească, fiind predate acesteia.

Bărbatul nu este, însă, la prima faptă de acest fel. Cu ocazia audierii, potrivit IPJ Prahova, în sarcina bărbatului s-a stabilit și comiterea unei alte infracțiuni de furt calificat în formă continuată.

Bărbatul ar fi sustras, în zilele de 15 octombrie a.c. și 17 octombrie a.c., o butelie și mai multe bunuri de uz casnic din locuința unei alte femei.

Prejudiciul cauzat, de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în totalitate, a precizat IPJ Prahova.

Cercetările, potrivit IPJ Prahova, sunt continuate de către polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto cu caracter ilustrativ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău