Gafă impardonabilă a Alinei Gorghiu: ”Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

1

Despre bunul simț al politicienilor, despre capacitatea multora dintre ei de a raționa, despre măcar o urmă de decență am tot vorbit. Am fi putut să nu o facem, pentru că nu aveam despre ce să vorbim.

Se pare că, undeva în bula lor, izolați de lumea reală, mulți politicieni au senzația că românul de rând este ca ei, un tip relaxat, unul pentru care grija zilei de mâine nu există. Și poate tocmai din cauza acestei detașări de lumea reală, politicienii comit gafe impardonabile, unele dintre ele sfidând limita bunului simț.

Se întâmpla frecvent pe vremea PSD, se întâmplă și acum cu PNL.

Alina Gorghiu, vicepreşedinte la Senat şi vice la PNL, a făcut o gafă majoră într-o postare pe Facebook. Răspunzând la comentariul unui internaut privind asumarea răspunderii pentru potenţialele efecte secundare ale vaccinării anti-Covid, senatoarea a afirmat “Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”.

Iată cum a arătat ”dialogul” celor doi:

Internaut: Sunteţi jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez îmi garantaţi în scris că răspundeţi dvs dacă păţesc ceva?

Gorghiu: Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii.

Internaut: Alina Gorghiu, vorba lui Darius Petrescu… ce ai fumat, bre?

Comentariile vă aparțin…

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău