Catherine Zeta Jones, în România. Celebra actriță, fascinată de castelul Peleș. „Dacă aș fi fost prințesă, aici mi-ar plăcea să stau” a spus vedeta de la Hollywood (VIDEO)

0

Celebra actriță de origine galeză, Catherine Zeta Jones, se află în România, unde filmează la seria „Wednesday”, în regia lui Tim Burton. Nu mică a fost surprinderea turiștilor când au văzut-o pe frumoasa Zeta Jones la castelul Peleș din Sinaia. „Dacă aș fi fost vreodată prințesă, aici mi-ar plăcea să stau” spune actrița într-o postare făcută pe contul ei de Instagram, arătând fanilor imagini cu Peleșul și peisajele superbe din jur.

În vârstă de 52 de ani, Catherine Zeta Jones filmează în țara noastră pentru un serial care este o continuare a Familiei Adams, unde ea interpretează rolul celebrei Morticia Adams.

Vedeta de la Hollywood  a făcut o postare similară pe rețelele ei sociale și în București. La primele ore ale dimineții își anunța fanii că este în capitala României și se pregătește de filmări. „Afară…frumosul București. Bună dimineața”, transmitea, în urmă cu o zi, celebra actriță.

Astăzi, Zeta Jones s-a arătat fascinată de frumusețea castelului de pe Valea Prahovei. S-a filmat, preț de câteva secunde, în curtea castelului, iar dreptul clipului a pus ca descriere: „Visuri de prințesă” și un emoticon cu inimioară roșie alături.

Alături de faimoasa actriță de la Hollywood, în producția „Wednesday”, vor putea fi văzuți și actorii români George Burcea, Cezar Grumăzescu și magicianul Victor Dorobanțu.

 

Video cu Catherine Zeta Jones în curtea castelului Peleș aici: https://www.instagram.com/p/CVP2ST1rf2R/

foto -elle.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău