Razie la Bărcănești. Polițiștii verifică respectarea purtării măștii în microbuze – FOTO

0

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova acționează, marți dimineață, pe raza localității Bărcănești pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane și a respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii pandemiei COVID-19.

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a anunțat că, „la această oră, polițiștii Serviciului Rutier Prahova acționează pe raza localității Bărcănești pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane și a respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii pandemiei COVID-19”.

Reamintim faptul că, în contextul epidemiologic actual, este obligatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în toate spațiile publice deschise.

Vom reveni cu detalii cu privire la controlul efectuat în această dimineață de către polițiști.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău