Tâlhărie la Mănești. Autorul, fostul iubit al victimei, a fost reținut

0

Miercuri în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Mănești, despre faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din comună, ar fi fost victima unei tâlhării.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au  găsit-o pe apelantă, însoțită de sora sa, care a declarat faptul că, în urma unui conflict verbal cu fostul prieten, acesta ar fi împins-o și i-ar fi smuls de la gât un lănțișor din material prețios, ulterior plecând cu un autoturism către localitatea Moreni.

La scurt timp, în urma activităților desfășurate de către polițiști, tânărul în vârstă de 16 ani, a fost identificat, iar cu ocazia controlului corporal a fost găsit asupra sa, lănțișorul persoanei vătămate, care a fost ridicat.

În baza probatoriului administrat, în cursul nopții trecute, față de minor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției Rurale de Poliție Florești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău