Un elev a fost rănit cu briceagul de un coleg, în sala de clasă, la un liceu din Târgoviște. Poliția a deschis un dosar penal

0

Incidentul ar fi avut loc în timpul pauzei, în sala de clasă, pe fondul unui conflict spontan, la un liceu din Târgoviște. Elevul rănit, care prezenta o rană superficială la picior, a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Polițiștii din cadrul Poliției  Municipiului Târgoviște, în urma unei sesizări, s-au deplasat la liceul din municipiul Târgoviște, unde, potrivit primelor cercetări, au constatat că un elev în vârstă de 12 ani ar fi rănit cu un briceag un coleg de clasă.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fapte prevăzute de art. 193 și art. 372 din Codul Penal, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău