Casierul unei agenții de pariuri, bătut de patru indivizi în fața Judecătoriei Ploiești. Motivul, o aventură amoroasă la locul de muncă

0

Un tânăr a fost bătut și ulterior internat în spital în urma unui scandal care a izbucnit joi seara în centrul Ploieștiului, la câțiva metri de Judecătorie, pe strada Gheorghe Lazăr.

Potrivit unor surse apropiate anchetei deschise de polițiști, se pare că victima, care este angajatul unei case de pariuri din zonă, ar fi avut o relație amoroasă cu o colegă de serviciu, dar care în același timp este într-o relație cu unul dintre agresori.

Joi seara spiritele s-au încins, iar bărbatul înșelat a vrut să-și facă singur dreptate. În jurul orei 21.00 ar fi intrat în casa de pariuri, iar după un schimb de replici cu cel care avea să-i devină victimă, cei doi au convenit să iasă în afara agenției pentru a discuta.

Numai că afară angajatul agenției era așteptat de alți trei prieteni ai bărbatului înșelat care s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele.

În urma loviturile încasate, bărbatul a avut nevoie de spitalizare.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din municipiu are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 21:30, angajatul unei societăți comerciale ar fi avut un conflict verbal în incinta societății cu un alt bărbat pe motivul unei neînțelegeri. Ulterior, cei doi bărbați au părăsit incinta pentru a discuta afară, moment în care angajatul societății ar fi fost agresat de celălalt bărbat cât și de alți trei prieteni ai acestuia, care au plecat de la locul incidentului înainte de sosirea echipajului de poliție.

În urma conflictului, persoana vătămată a fost condusă la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

La acest moment se efectuează verificări pentru depistarea celor patru bărbați, în vederea sancționării și tragerii la răspundere penală a acestora.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău