Tânăr de 24 de ani, căutat de polițiștii ploieșteni, prins pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul este cercetat pentru delapidare

0

În cursul zilei de miercuri, în baza unui mandat de aducere, un tânăr, care se sustrăgea cercetărilor, pentru infracțiunea de delapidare, a fost depistat în incinta Aeroportului Henri Coandă București și condus la sediul Secției nr.3 de poliție Ploiești.

În fapt, în cursul lunii martie a anului 2019, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești, au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr, în vârstă de 24 de ani și-ar fi însușit pe nedrept 6.442 de lei, din gestiunea societății unde era angajat, având calitatea de gestionar.

Față de tânărul din orașul Pătlăgele, județul Buzău, a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău