După doar două luni de normalitate, Spitalul Municipal Câmpina redevine unitate suport COVID -19. De astăzi, nu se mai fac internări

0

Spitalul Municipal Câmpina redevine unitate suport COVID -19. Decizia a fost luată la nivel de Prefectură, astfel că, de astăzi începând, potrivit spuselor managerului Călin Tiu, în cadrul acestei unități spitalicești, nu se mai fac internări decât pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Spitalul câmpinean a fost redeschis tuturor pacienților în urmă cu doar două luni, după, ce, timp de un an, a funcționat integral ca unitate suport COVID-19.

Manager SMC, Călin Tiu:

„ Avem 76 de locuri pentru pacienții infectați cu coronavirus. Sunt șapte internări la momentul de față, niciuna la ATI. Unitatea de Primiri Urgențe va funcționa în mod normal, în rest, redevenim, după doar două luni de normalitate,  unitate spitalicească suport COVID 19, așa cum am fost din aprilie 2020 până la început de iulie 2021. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău