Marin Voicu, primarul de la Ciorani, plasat în arest la domiciliu – Decizia instanței la termenul de judecată de astăzi este definitivă

0

Primarul comunei Ciorani a fost plasat, miercuri, în arest la domiciliu în dosarul fraudării alegerilor locale din septembrie 2020, decizia instanţei fiind definitivă.

Conform PortalJust, Tribunalul Prahova a respins contestaţia formulată de procurori şi a menţinut decizia Judecătoriei Ploieşti care a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul lui Voicu.

Astfel, la acest moment, 16 inculpaţi se află în arest la domiciliu, iar o altă persoană, care a şi încheiat acord de recunoaştere a faptelor cu procurorii, se află sub control judiciar.

Patru dintre persoanele inculpate în acest dosar au încheiat acorduri de recunoaştere a faptelor cu procurorii, acordurile fiind deja trimise la Judecătoria Buzău.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova – Serviciul investigaţii criminale, au efectuat, în luna iunie, 18 percheziţii domiciliare într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale.

Citește AICI despre cazul de la Ciorani.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău