Noi imagini cu inundațiile de la Bușteni. O viitură puternică a blocat DN1 – VIDEO – UPDATE

2

La Bușteni a plouat torențial în noaptea de luni spre marți. O viitură puternică a blocat DN1 și a inundat mai multe case și un supermarket. La fața locului intervin mai multe utilaje pentru curățarea drumului de aluviuni.

UPDATE: IPJ Prahova a anunțat că pe DN1, la Bușteni, în zona Penny, km 130, traficul a fost blocat în urma precipitațiilor abundente (sunt scurgeri de apa si aluviuni de pe străzile din amonte). La fața locului este un echipaj de poliție. „Traficul rutier a fost deviat prin zona Zamora”, a precizat IPJ Prahova.

Știre inițială

Zona de munte din Prahova se află sub cod portocaliu de inundații până marți, 20 iulie, ora 10.00. La Bușteni, în noaptea de luni spre mați, a plouat torențial.

Citește și: Rupere de nori la Bușteni. Trafic blocat pe DN1 din cauza unei viituri puternice – VIDEO, FOTO

„A plouat torențial și o viitură puternică a blocat DN1”, a precizat Laurențiu Paraschiv, coordonatorul Salvamont Bușteni.

Imagini – sursă – Salvamont Bușteni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Ce frumos e la munte!

    Viituri, preturi la telecabine cat biletele de avion, ursi pe strazi, servicii de 2 bani etc etc!

    Nu mai zic de preturile la cazare!

    • Adica, viiturile au fost trimise pentru tine? Dece nu stai acasa, la Lehliu-Gara, ” constanteanule „? De amaratii care si-au pierdut agoniseala de-o viata nu-ti pasa?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău