VIDEO – Tânăr snopit în bătaie de trei indivizi într-o parcare, în Brașov

0

Un tânăr de 23 de ani a fost bătut și călcat pe cap de trei agresori, într-o parcare din Brașov. Imaginile au fost surprinse de un cetățean, de la balconul apartamentului în care locuiește.

Trei tineri au snopit în bătaie un bărbat de 23 de ani, pe care l-au călcat pe cap și l-au lovit în zona feței cu picioarele.

După ce l-au lăsat întins pe asfalt, cei trei au luat-o la fugă. Tinerii au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani.

Agresorii nu au reușit să ajungă departe, pentru că la doar câteva zeci de metri de locul faptei au fost opriți de un echipaj de jandarmi care a descins dintr-o mașină.

Tânărul agresat a fost găsit conştient şi a însoţit echipajul jandarmeriei la sediul secţiei de poliţie, pentru a depune plângere.

Un cetățean care a observat de la balcon agresiunea, a pus la dispoziţia jandarmilor filmarea incidentului.

Conform IPJ Brașov, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție Brașov în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Sursa text IJJ Brașov

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău