Individul care s-a masturbat într-un loc de joacă din Ploiești a fost prins de polițiști

0

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Scene oribile într-un loc de joacă din Ploiești. Un bărbat s-a dezbrăcat și s-a masturbat sub privirile îngrozite ale copiilor”, IJP Prahova a reacționat. În urma unor verificări, individul respectiv a fost identificat și va fi audiat de polițiști.

Comunicatul IJP Prahova:

În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează o persoană de sex masculin ce ar fi practicat „onanismul’’ în zona de sud a municipiului Ploiești, polițiștii s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Persoana în cauză a fost depistată și condus la sediul secției de poliție, urmând a se dispune măsurile în consecință.

Reamintim că scenele respective s-au produs în parcul Mihai Eminescu, de lângă Colegiul Spiru Haret din zona de sud a Ploieștiului.

Copiii au fost îngroziți de comportamentul deviant al unui bărbat, care s-a dezbrăcat în mijlocul locului de joacă și, sub ochii celor mici, a început să se masturbeze (detalii și VIDEO AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău