Tombolă pentru vaccinare în Dâmbovița. Un grup de firme din Prahova oferă o Dacie Logan, Smart TV-uri și combine frigorifice

0

Sub sloganul „Te vaccinezi și câștigi!”, un grup de firme din Prahova oferă, prin tombolă, premii pentru maratonul vaccinării, care ar urma să se desfășoare în comuna Doicești, județul Dâmbovița. Premiile constau într-o Dacie Locan, 20 SmartTV-uri Samsung și 20 de combine frigorifice Artic.

Grupul de firme Soceram și Cemrom, din Prahova, în colaborare cu autoritățile din Dâmbovița, organizează prima tombolă cu premii în cadrul unui maraton de vaccinare, sub sloganul „Te vaccinezi și câștigi!”, în comuna Doicești, din județul Dâmbovița, la Casa de Cultură – Colonie.

„Pentru a încuraja campania de vaccinare, la maratonul vaccinării este organizată și această tombolă. La centrul de vaccinare, care va funcționa la Casa de Cultură – Colonie, se pot prezenta nu doar locuitori din comuna Doicești. Inițiativa aparține grupului de firme Soceram, care speră că în acest mod va fi încurajată campania de vaccinare”, ne-a declarat Cozmin Stana, primarul comunei Doicești din județul Dâmbovița.

Potrivit reprezentanților Soceram, tombola are ca premii o Dacie Logan, 20 Smart TV Samsung și 20 de combine frigorifice Artic, alegerea comunei Doicești având legătură nu doar cu faptul că societatea are o fabrică de cărămidă și o fabrică de BCA în localitate, ci și pentru că s-a constatat că în mediul rural procentul de vaccinare este mai mic.

„Maratonul vaccinării este organizat, în perioada 5 – 6 iunie – pentru prima doză și 26 – 27 iunie pentru rapel, de DSP Dâmbovița, Prefectura Prahova, Serviciul de Ambulanță Dâmbovița și, bineînțeles, de Primăria Doicești”, a anunțat, pe Facebook, pe Medimfarm, care precizează că, în urma administrării vaccinului, persoanele se vor putea înscrie la tombolă, urmând ca extragerea premiilor să aibă loc în data de 28 iunie 2021.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău