Un tată cu un copil în brațe amenința că se aruncă în gol, de pe un bloc din Capitală. Echipajele ISU s-au mobilizat pentru a nu se repeta o tragedie ca cea din Constanța

0

Vineri, aproape de ora 12, un bărbat a început să amenințe că se aruncă în gol, dintr-un bloc aflat în cartierul Drumul Taberei din București.

Bărbatul îl avea în brațe chiar pe copilul său, iar pompierii ISU s-au mobilizat să preîntâmpine o tragedie.

Alături de pompieri și polițiști, au sosit și luptărorii SIAS, împreună cu un negociator. Se pare că negociatorul a reușit să îl convingă pe bărbatul aflat la etajul 9 să renunțe la a comite o asemenea faptă.

Vecinii spun că familia bărbatului locuiește la etajul 5, iar scandalurile din familie l-ar fi determinat să urce la etajul 9 și să amenințe. Oamenii spun că de această dată toate forțele s-au mobilizat exemplar, asigurând zona și intervenind pentru rezolvarea situației.

Revenim cu detalii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău