Ați văzut-o? Adolescentă de 13 ani din Târgșoru Vechi, dispărută de trei zile, căutată de familie și Poliție

0

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce o adolescentă în vârstă de 13 din comuna Târgșoru Vechi a plecat luni seara de acasă și nu a mai revenit. Dispariția a fost semnalată astăzi de tatăl minorei.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 15 aprilie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Târgșoru Vechi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Târgșoru Vechi cu privire la faptul că fiica sa, numita TRIFAN MARIA-LOREDANA-GABRIELA, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat în mod voluntar la data de 12 aprilie a.c. de la domiciliu, în jurul orei 22:00 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei: 1,50 m înălţime, aproximativ 72 kg, păr creț, lung negru, faţă ovală, ten masliniu, ochi căprui, fară tatuaje sau cicatrici.

La momentul plecării era îmbrăcată într-un trening de culoare albastră Adidas, fără a se cunoaște alte elemente de vestimentație.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău