Trape sudate și prinse în șuruburi în autobuzele vechi ale TCE. Metodă inedită să nu mai plouă în mijloacele de transport din Ploiești – FOTO

0

Imaginile cu trapa prinsă în șuruburi într-un autobuz TCE au fost trimise la redacție de un cititor al Observatorulph.ro, care consideră anormală o astfel de situație. Conducerea TCE Ploiești susține că măsura a fost luată pentru că unele mijloace de transport sunt foarte vechi, iar apa de ploaie ajungea în interior, pentru că, la rândul lor, sistemele de închidere pentru trape sunt uzate. Foto la finalul textului.

Cititorul Observatorulph.ro consideră că nu este normal ca trapele din autobuzele TCE să nu mai fie utilizate.

„Într-un autobuz TCE – traseul 1D – gurile de aerisire sunt prinse în șuruburi pentru a nu fi deschise pentru aer. Nu-i posibil așa ceva”, a susținut cititorul Observatorulph.ro, care ne-a trimis mai multe imagini la redacție.

Conducerea TCE Ploiești are o explicație pentru faptul că în unele mijloace de transport trapele nu mai pot fi utilizate.

De vină ar fi vechimea sistemelor de închidere, care, în multe cazuri, nu mai pot fi achiziționate, pentru că nu se mai fabrică astfel de modele.

„Datorită vechimii autobuzului, trapa s-ar putea să fie sudată pentru că ploua în interior. În anumite cazuri, sistemele de închidere, care sunt pe bază de chedere, sunt foarte vechi, iar astfel de modele nu se mai fabrică. Referitor strict la sesizare, autobuzele sunt prevăzute cu mai multe sisteme de aerisire. Cele mai multe mijloace de transport au sistem de aer condiționat. Pentru aerisire se pot folosi, însă, geamurile. Mai mult, prin oprirea succesivă în stații, prin deschiderea ușilor, aerul din interiorul habitatului se împrospătează”, a susținut Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău