Noi detalii din ancheta crimei de la Ploiești. Mama fetei de 17 ani știa de întâlnirea ”contra-cost” cu suspectul

0

O fată de 17 ani, din Ploiești, a fost ucisă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Șirna, cu care avea o relație. Bărbatul este căsătorit și are trei copii.

Cadavrul fetei a fost descoperit de polițiști în subsolul fostei băi publice de pe strada Romană din Ploiești, la indicațiile principalului suspect, care și-a recunoscut fapta.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Știrile Pro TV, fata de 17 ani și-ar fi găsit un iubit, iar bărbatul mai mare cu 31 de ani decât ea nu a acceptat asta și a cerut să se întâlnească într-un parc din Ploiești, oferindu-i o sumă de bani.

Se pare că la întâlnirea dintr-un parc din Ploiești, cu cel care avea să-i fie călău, pe victimă a condus-o chiar mama sa, care cunoștea relația dintre cei doi.

Cum fata nu a mai ajuns acasă, mama ei i-a anunțat dispariția la Poliție, care l-a identificat și audiat pe suspect.

Acesta a recunoscut că a ucis-o pe minoră într-un acces de furie și că i-a abandonat cadavrul în subsolul clădirii în care a funcționat baia publică din Ploiești.

Suspectul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 15 și 25 de ani de închisoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău