Furt în Bereasca. Trei hoți au spart un tir încărcat cu mâncare, băutură și electrocasnice – FOTO

Trei bărbați au fost surprinși de jandarmi sâmbăta trecută în timp ce sustrăgeau produse alimentare, alcoolice și aparatură electrocasnică din remorca unui autotren. Fapta s-a petrecut în cartierul ploieștean Bereasca.

Potrivit IJJ Prahova, sâmbătă, 6 martie, pe strada Ștrandului din municipiul Ploiești,  jandarmii prahoveni au surprins trei persoane care, după ce au forțat ușile din spate și au rupt sigiliul remorcii unui autotren destinat să aprovizioneze magazine de specialitate, au încărcat mai multe produse alimentare, alcoolice și aparatură electrocasnică într-o autoutilitară.

Jandarmii au identificat persoanele și au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul șăvârșirii infracțiunii de furt și rupere de sigilii, iar produsele sustrase au fost predate managerului de magazin pe bază de proces-verbal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. Dar nu e vorba de furt! Cei trei sunt membrii unei fundatii de binefacere, care ajuta polulatia nevoiasa. De altfel, cartierul e recunoscut ca fiind unul din cele mai elegante si civilizate. Alaturi de Mimiu si Radu de la Afumati, e mandria orasului nostru.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău