Ploieștean reținut pentru violență în familie. Victima l-a iertat, iar procurorul a fost obligat să-l elibereze

Un ploieștean a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. El este acuzat că și-a agresat concubina, pe care a dat-o afară din locuință. Victima și copilul său au fost relocați într-un centru de primire în regim de urgență, iar polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. În această seară, victima și-a retras plângerea, susținând că s-a împăcat cu agresorul, iar acesta a fost pus în libertate.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 1 martie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 2 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie cu un copil în brațe a fost agresată de către un bărbat, în zona de nord a municipiului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au verificat aspectele semnalate, constatând faptul că femeia prezenta urme de agresiune la nivelul feței. Din verificări a reieșit faptul că aceasta ar fi fost agresată de concubinul său, ulterior fiind dată afară din locuință.

Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la o unitate medicală.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, fiind totodată informați și reprezentanții DGASPC Prahova. În cursul serii trecute, femeia și copilul său au fost relocați într-un centru de primire în regim de urgență.

Astăzi, organele de cercetare penală din cadrul Secției nr. 2 Poliție Ploiești au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de bărbat.

Ulterior dispunerii măsurii preventive a reținerii pentru 24 de ore, persoana vătămată s-a prezentat la sediul subunității și a formulat o cerere prin care a precizat că s-a împăcat cu persoana bănuită.

În consecință, procurorul supraveghetor a dispus punerea în libertate a bărbatului întrucât în cauză a intervenit împăcarea părților.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău