Femeie care trebuia să fie în carantină, depistată fără mască pe o stradă din Blejoi

O femeie din Blejoi este cercetat penal după ce a fost depistată de un echipaj de jandarmi pe o stradă din Blejoi, fără mască de protecție, deși avea obligația să stea în carantină timp de 14 zile.

Potrivit IJJ Prahova, în data de 20.02.2020, în jurul orei 17.00, pe raza localității Blejoi, jandarmii au observat o femeie care nu purta mască de protecție.

S-a procedat la interceptarea și legitimarea acesteia, iar în urma verificărilor a reieșit că persoana se afla sub măsura carantinării la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

În cauză a fost întocmit proces verbal de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art 352, alin. 1, Cod Penal.

Potrivit sursei citate, femeia se afla sub măsura carantinării la domiciliu pe o perioadă de 14 zile deoarece se venise dintr-o țară de risc epidemiologic ridicat, mai precis din Elveția.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău