Un client a reclamat conducerii Mega Image că într-un magazin din Ploiești clienții nu poartă mască. Ce răspuns a primit

2

Un ploieștean a făcut numeroase sesizări conducerii lanțului Mega Image după ce a constatat că la magazinul de pe strada Bobâlna nu se respectă obligativitatea purtării măștilor de protecție de către clienți.

În ciuda asigurărilor primite pe mail, clientul a constatat că legea este încălcată de ”șmecherii” cărora angajaților le e frică să le interzică accesul în magazin fără mască.

Sesizarea cititorului:

Buna ziua, in magazinul Mega Image de pe strada Bobalna (in locul fostului magazin Trafic), de cand a inceput nebunia cu COVID-ul, nu se respecta masurile de preventie impotriva raspandirii virusului. Multi clienti intra fara masca, angajatii magazinului refuza sa le atraga atentia motivand ca le este frica de ei. La intrare nu se ia temperatura mai deloc; seara nici nu mai exista paznic, dar nici in timpul zilei nu face mare lucru angajatul de la paza. Ai masca bine, n-ai masca de protectie, la fel de bine.

Dupa ce am discutat cu angajatii magazinului cu privire la aceste lucruri si am vazut ca e degeaba, am decis sa contactez sediul Mega Image, prin intemediul formularului de sesizari, de pe site-ul acestora.
Prima sesizare transmisa catre Mega Image a fost pe data de 15 iunie, raspunsul lor venind tot pe e-mail, pe data de 17 iunie. Atasez acestui e-mail prima sesizare a mea si raspunsul Mega Image.
Intre timp, am mai trecut pe la magazin, insa nu au existat modificari in bine. Nu au luat absolut nicio masura in a „tria clientii”.
In seara de 1 iulie, prezent fiind din nou in magazinul Mega Image de pe Bobalna, am vazut un grup de 3 cetateni, fara masca. Nu exista paznic, iar angajatii nu au reactionat fata de ei. Cand le-am atras oamenilor in cauza, ca nu poarta masti si ca nu este in regula, au devenit agresivi verbal si mi-au spus ca „doamna e sefa”, referindu-se la casiera care le scana produsele. „Sefa” nu a spus nimic, a continuat sa le scaneze produsele, iar ei au plecat multumiti, vazand ca, intr-adevar, in magazinele Mega Image legea e doar pentru prosti, ei nefiind obligati sa o respecte.
Am facut din nou sesizare la Mega Image, detaliind incidentul. Raspunsul lor a venit si a fost de un „copy paste” infiorator de plictisit; diferentele intre primul lor raspuns la prima sesizare a mea si cel de acum sunt minime spre deloc.
Imi ramane sa ma adresez unor institutii abilitate sa rezolve problemele care se pot vedea si din avion, dar si presei. E evident ca Mega Image nu doreste sa se implice in a solutiona ceea ce poate fi un potential focar de infectie. Poate, cu ajutorul dvs. putem pune lucrurile pe fagasul corect.
Cu stima, un fraier care poarta masca

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

2 COMENTARII

  1. Va trimit mai jos un link de pe YouTube despre modul in care agentii de paza din Spania iau masuri impotriva persoanelor care nu poarta masca de protectie in mijloacele de transport.
    https://www.youtube.com/watch?v=9NmTR95-_XM

    Stiu, actiunea este una extrema. Vom vedea asa ceva vreodata si in Romania?
    Referitor la intrarea in supermarket-uri, nici nu se pune problema cu sau fara agent de paza la intrarea in magazin, totii clientii poarta masca, isi dezinfecteaza mainile si pastreaza distanta fizica (nu sociala!).

    „Desteapta-te romane din somnul cel de moarte!”

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău