Alexa, Mariana și Robert, șefii de promoție de la Colegiul Național I.L. Caragiale din Ploiești

0

Colegiul Național IL Caragiale Ploiești, considerat unul dintre liceele etalon din Prahova, are în acest an trei șefi de promoție: Alexa Tudose, Robert Niță și Mariana Predeleanu.

„Alexa Tudose, Robert Niță și Mariana Predeleanu sunt Șefii Promoției 2016-2020 din Colegiul National I.L.Caragiale Ploiesti. Trei performeri care au demonstrat ca se pot autodepăși”, a anunțat Carmen Băjenaru, directorul Colegiul Național IL Caragiale.

Premiată de mai multe ori la competițiile naționale și internaționale, Alexa Tudose a obținut performanțe greu de egalat, fiind declarată în mai mulți ani „Elevul anului” la Ploiești.

„Alexa Tudose a obținut unele din cele mai importante medalii la informatică din Europa și a făcut cunoscut numele României și al Colegiului nostru la marile competiții naționale și internaționale. Performanțele ei arată că atunci când faci ceva cu pasiune totul este posibil. Alexa este admisă la Universitatea Oxford. Robert Niță deși elev la profil real a performant la Istorie și a adus unul din cele mai bune rezultate la Olimpiada Naționala – locul al II-lea. Este admis la Academia de Poliție. Mariana Predeleanu a obținut Mențiune la faza națională a Olimpiadei de Istorie și este si ea admisă la Academia de Poliție. Vă felicit și vă urez mult succes!”, a scris Carmen Băjenaru, directorul Colegiului Național IL Caragiale pe pagina de Facebook.

Foto sursă – Facebook

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău