O elevă de 17 ani a dispărut pe drumul de la liceu către casă, din stația de microbuze din Bariera Bucov. UPDATE

0
disparuta-pucheni_d6936.jpg

disparuta-pucheni_d6936.jpg

Ioana Gabriela Chirilă, o tânără de 17 ani din comuna Gherghița, elevă la un liceu din Ploiești, a fost dată dispărută de familie. Ultima conversație purtată cu părinții ar fi fost marți seară, în jurul orelor 17:30, când minora le-a spus că se află în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă. 

UPDATE Minora Ioana Gabriela Chirilă, dată dispărută, a fost găsită în Ploiești

Comunicatul IJP Prahova

Marti, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politistii din cadrul Secției de Politie Rurala Pucheni au fost sesizati despre faptul ca numita CHIRILA IOANA GABRIELA, in varsta de 17 ani, din comuna Gherghita, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

Se pare ca aceasta ar fi plecat in aceeasi zi, in jurul orelor 10:30, catre liceul din municipiul Ploiesti, unde este eleva.

Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost in jurul orelor 17:30, cand minora a afirmat ca se afla in stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmand sa ia traseul catre casa.

La momentul dispariției purta o geaca de piele de culoare neagra, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidasi negri.

Semnalmente:

1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constitutie atletica, păr saten, lung, drept, ochi caprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

WhatsApp_Image_2019-10-23_at_08.19.50_4ff9f.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău