Ce produse au furat șoferii prahoveni din tirurile cu care transportau marfa pentru Lidl și Profi

646x404_1_f9a13.jpg

646x404_1_f9a13.jpg

Astăzi, polițiștii din Prahova au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. 5 mandate de aducere au fost puse in executare. Potrivit unor surse neoficiale, marfa era furată din transporturile destinate magazinelor Lidl și Profi.

În ziua de 13 iunie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul inspectoratului au efectuat 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și la imobilele unde existau informații că s-ar afla bunuri, obiecte sau înscrisuri ce ar fi putut avea legătură cu activitatea infracțională. Descinderile au avut loc în județul Prahova, pe raza Municipiului Câmpina și în comunele Drajna, Gherghița, Aluniș și Berceni.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie a.c., persoanele bănuite, în calitate de conducători auto la diferite societăți comerciale, au efectuat transport de mărfuri, sustrăgând anumite cantități din marfa transportată. 

De asemenea, au rezultat indicii că bunurile sustrase erau ulterior valorificate în mod direct sau cu ajutorul altor persoane.

De la locațiile vizate polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, cum ar fi produse cosmetice și de îngrijire, produse de curățenie, băuturi alcoolice și non alcoolice, mezeluri și dulciuri, în valoare de peste 7.000 lei.

sursa: IJP Prahova

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău