fbpx

dumitru_ilie_13fba.jpg
Șeful secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Maternitatea Ploiești, dr. Ilie Dumitru, s-a stins în Joia Mare. Medicul avea 58 de ani.

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniul medical de peste trei decenii, doctorul a spus ADIO pacientelor sale și acestei lumi la numai 58 de ani.
Era șeful secției ATI și unul dintre cei mai respectați și apreciați medici din Maternitatea ploieșteană, unde lucra din 1995.

Colectivul, dar și multe dintre pacientele sale i-au adus un ultim omagiu pe rețelele de socializare: „Să-i fie țărâna ușoara, șef secție ATI, dr Ilie Dumitru, un om deosebit, un profesionist desăvârșit, care a creat excelența în secția de ATI și căruia îi datoram ceea ce suntem! Nu-l vom uita niciodată!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În viața de zi cu zi, medicul era cunoscut și pentru pasiunea pentru munte. A escaladat o serie de vârfuri muntoase, printre care și pe cel mai înalt din America de Nord, Vârful Denali (6194 m).

Dumnezeu să-l ierte!

Sursa foto: Facebook

dumitru_ilie_edc81.jpg

dr_ilie_d3761.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg