operatii2.jpg

Profesoara de matematică Andreea Alexe (43 de ani) a fost înjunghiată, ieri, în fața cancelariei Colegiului Național Spiru Haret din Ploiești de Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a intrat rapid în sala de operații.

Surse medicale susțin că victima  era în șoc hemoragic și a suferit leziuni gastrice, hepatice, pancreatice și intestinale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După intervenția chirurgicală, profesoara de matematică a fost mutată la Secția de Terapie Intensivă, unde este intubată și este stabilă hemodinamic.

Reamintim că agresorul (22 ani) a înjunghiat-o cu un cuțit în zona abdominală, după care a fugit, fiind prins de jandarmi în stare de ebrietate și având asupra lui mai multe obiecte ascuțite, inclusiv un topor.

Detaliile oribilei agresiuni AICI.

Înainte de a comite fapta, agresorul a postat pe facebook: „M-ai dat afară din liceu, ahhh. A venit timpul să mi-o plătești și nimic nu mă mai poate opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să-ți sune în cap tot ce ți-am promis. L-ai vrut pe dracu, îl ai.” 

Antecedentele agresorului AICI.

Suspectul a fost reținut de procurori și va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă pentur tentativă de omor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg