fbpx

operatii2.jpg

Profesoara de matematică Andreea Alexe (43 de ani) a fost înjunghiată, ieri, în fața cancelariei Colegiului Național Spiru Haret din Ploiești de Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a intrat rapid în sala de operații.

Surse medicale susțin că victima  era în șoc hemoragic și a suferit leziuni gastrice, hepatice, pancreatice și intestinale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După intervenția chirurgicală, profesoara de matematică a fost mutată la Secția de Terapie Intensivă, unde este intubată și este stabilă hemodinamic.

Reamintim că agresorul (22 ani) a înjunghiat-o cu un cuțit în zona abdominală, după care a fugit, fiind prins de jandarmi în stare de ebrietate și având asupra lui mai multe obiecte ascuțite, inclusiv un topor.

Detaliile oribilei agresiuni AICI.

Înainte de a comite fapta, agresorul a postat pe facebook: „M-ai dat afară din liceu, ahhh. A venit timpul să mi-o plătești și nimic nu mă mai poate opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să-ți sune în cap tot ce ți-am promis. L-ai vrut pe dracu, îl ai.” 

Antecedentele agresorului AICI.

Suspectul a fost reținut de procurori și va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă pentur tentativă de omor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg