fbpx

vali.jpg

După ce observatorulph.ro a prezentat cazul prahoveanului care a murit vinerea trecută într-un spital din Madrid, la numai 26 de ani, comunitatea românilor din Spania a reacționat. Până marți sunt mari șanse să fie strânși banii necesari familiei pentru repatrierea corupului neînsuflețit al tânărului născut și crescut la Ștefești.

Vineri seara s-a stins, într-un spital din Madrid, Marius Valentin Gantea, un tânăr de 26 de ani, din Ștefești. Acesta plecase în Spania pentru un trai mai bun, fiind căsătorit și având un copil de un an și câteva luni. Pentru repatrierea corupului neînsuflețit, familia are nevoie de 10.000 de euro.

Detalii aici: Un tânăr de 26 ani, din Prahova, a murit la Madrid. Familia are nevoie de bani pentru repatriere

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată mesajul transmis de reprezentanții unui grup de români stabiliți în Spania:

”Buna seara! Va contactez din Spania pentru a pune la cunoștința dumneavoastra si a publicului român ca aici avem un grup de facebook numit Români în Spania Oficial care a luat la cunoștință decesul tânărului Marius. Acest caz precum și multe altele asemănătoare sunt cunoscute de către administratorul grupului și imediat noi,românii de aici nr punem în aplicare pentru a rezolva aceste cazuri. Suntem ceva mai mult de 84.000 de români înscriși în acest grup. Atat tânărul cat si sotia acestuia făceau parte din grup și au participat acum cateva luni la una dintre multele întâlniri asa numite Party.

Prin acest mesaj vreau sa va spun ca suntem o comunitate destul de mare si intre toti cei activi pe grup vom strânge până marti(termenul limita) suma necesară a repatrierei trupului acestui tânăr cat si banii de înmormântare, biletele de avion ale soției și tot ce este necesar. Cu mult respect,din Spania!”

Cei care vor să ajute familia îndurerată pot să face donații astfel:

în lei, pe numele MARCELA DANIELA POPESCU , Banca ING RO04 INGB 0000 9999 0451 5607

în euro, pe numele IOANA ANISOARA BITOIU, Banco BANKIA ES23 2038 1936 0030 0152

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg