vali.jpg

După ce observatorulph.ro a prezentat cazul prahoveanului care a murit vinerea trecută într-un spital din Madrid, la numai 26 de ani, comunitatea românilor din Spania a reacționat. Până marți sunt mari șanse să fie strânși banii necesari familiei pentru repatrierea corupului neînsuflețit al tânărului născut și crescut la Ștefești.

Vineri seara s-a stins, într-un spital din Madrid, Marius Valentin Gantea, un tânăr de 26 de ani, din Ștefești. Acesta plecase în Spania pentru un trai mai bun, fiind căsătorit și având un copil de un an și câteva luni. Pentru repatrierea corupului neînsuflețit, familia are nevoie de 10.000 de euro.

Detalii aici: Un tânăr de 26 ani, din Prahova, a murit la Madrid. Familia are nevoie de bani pentru repatriere

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată mesajul transmis de reprezentanții unui grup de români stabiliți în Spania:

”Buna seara! Va contactez din Spania pentru a pune la cunoștința dumneavoastra si a publicului român ca aici avem un grup de facebook numit Români în Spania Oficial care a luat la cunoștință decesul tânărului Marius. Acest caz precum și multe altele asemănătoare sunt cunoscute de către administratorul grupului și imediat noi,românii de aici nr punem în aplicare pentru a rezolva aceste cazuri. Suntem ceva mai mult de 84.000 de români înscriși în acest grup. Atat tânărul cat si sotia acestuia făceau parte din grup și au participat acum cateva luni la una dintre multele întâlniri asa numite Party.

Prin acest mesaj vreau sa va spun ca suntem o comunitate destul de mare si intre toti cei activi pe grup vom strânge până marti(termenul limita) suma necesară a repatrierei trupului acestui tânăr cat si banii de înmormântare, biletele de avion ale soției și tot ce este necesar. Cu mult respect,din Spania!”

Cei care vor să ajute familia îndurerată pot să face donații astfel:

în lei, pe numele MARCELA DANIELA POPESCU , Banca ING RO04 INGB 0000 9999 0451 5607

în euro, pe numele IOANA ANISOARA BITOIU, Banco BANKIA ES23 2038 1936 0030 0152


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.