WhatsApp Image 2018-12-01 at 11.21.00.jpeg

Anunțată pentru ora 13:00, parada militară de 1 Decembrie a avut loc la Ploiești mai devreme din cauza frigului. Măsura i-a nemulțumit pe ploieștenii care au bătut drumul degeaba până în centrul orașului.

UPDATE Punctul de vedere al conducerii Garnizoanei Ploiești

”Din cauza succesiunii activităților în derularea programului, defilarea trupelor și a tehnicii a urmat în mod firesc după depunerea coroanelor de flori. Ora menționată în program era una estimativă. Dar, pe viitor, luăm act de preferința cetățenilor de a participa doar la defilarea trupelor și a tehnici militare aparținând sistemului național de apărare și ordine publică”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Joi, 29 noiembrie, Primăria Ploiești și Garnizoana Ploiești au anunțat printr-un comunicat comun, postat și pe site-ul instituției primăriei, că parada militară de 1 Decembrie va începe de la ora 13:00.

În realitate, parada a început în jurul orei 11:30 și s-a terminat până la ora anunțată inițial.

Vezi AICI imagini de la parada care a avut loc mai devreme

Măsura i-a nemulțumit însă pe sutele de cetățeni aflați acum în centrul civic și care și-au dat seama de ”țeapă”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.