WhatsApp Image 2018-11-11 at 16.26.55.jpeg

Deși instalațiile de monitorizare a calității aerului au înregistrat ieri, după incendiul depozitului din Ploiești, valori uriașe ale unor substanțe cu potențial cancerigen (detalii AICI), autoritățile locale și de mediu îi asigură pe ploieșteni că fumul rezultat din arderea a 5.000 de tone de deșueri nu este toxic!

Astfel, în urma ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență Ploiești, care a avut loc în această dimineață la Primăria Ploiești, atât șeful APM Prahova, cât și primarul Ploieștiului au declarat că populația nu a avut de suferit în urma incendiului!

Directorul APM Prahova, Florin Diaconu:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre:

Antonio Spânu, comisarul șef al Gărzii de Mediu Prahova

Adrian Vaida, șeful Poliției Locale Ploiești:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...